Gyomaendrődi Vásártéri Bölcsödéről

Bölcsődénk Gyomaendrőd szívében, a Vásártéri Lakótelep közepén helyezkedik el. Intézményünk 24 férőhelyes, ahol 20 hetes kortól 3 éves korig gondoskodunk  a gyermekekről. A gyermekek mozgásigényét füves játszókert elégíti ki.

Két csoportszobánk tágas, világos, otthonosan berendezett,
elég teret biztosítanak a gyerekeknek. Kényelmesen elférnek a korszerű fekhelyek. A fürdőszobák berendezései a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelőek. A szobákban az új fenyőbútorok elrendezése, a szobák igényes díszítése, a játéksarkok kialakítása a gondozónők ízlését dicsérik.

A bölcsőde feladata a napközbeni kisgyermek ellátás, magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása az ellátottak számára. Igyekszünk kiszolgálni a lakosság igényeit, ugyanakkor szem előtt tartjuk a családias jó hangulatú munkahely megteremtését, ahol nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat. A szülőnek lehetősége van arra, hogy betekinthessen a mindennapi munkánkba.

Ingyenesen biztosítjuk a gyermekek háztól-házig szállítását intézményünk és az otthonaik között.

Bölcsődénk szellemisége azon alapszik, hogy munkatársainkkal együtt szakmai felkészültségünk, hivatástudatunk, emberi magatartásunk, valamint egész személyiségünk a legmagasabb fokon szolgálja a gyermek érzelmi és testi fejlődését. Kiemelt feladatnak tekintjük az egészségmegőrzést és az egészséges életmódra való nevelést, melynek érdekében működtetjük  só szobánkat.

SZMSZ / HÁZIREND

 

 "Hagyjátok megérni a gyermekkort a gyermekben"

(Rousseau)
Copyright © 2012-2016, Szivárvány Gyermekkert. Minden Jog Fenntartva! Design by Varró Gyula